nieuw-architectuur-logo-center-zwart

Ons bureau

Een zorgwoning met een gouden gevel, een villa bekleed met zonnepanelen of een school in een futuristische vorm zult u bij Nieuw Architectuur niet snel tegenkomen. Nieuw staat bij ons namelijk niet gelijk aan opvallen, maar aan uitblinken. We voegen iets toe aan een omgeving alsof het er altijd al heeft gestaan en we kiezen graag voor kwaliteit in details. Bij Nieuw Architectuur vertalen we onze ervaring naar de toekomst door gebouwen te ontwerpen die naadloos aansluiten op de praktijk van alledag en die dankzij rust, ruimtelijkheid en esthetische functionaliteit direct als een nieuw thuis voelen.

Ons bureau gaat verder onder een nieuwe naam en bouwt voort op een sterk fundament van ervaring. Ooit begonnen onder de naam Architektenburo ir. Keulers, na een aantal jaren veranderd naar o.a. Schrijen Coonen Architecten en Coonen Architecten is het nu tijd voor een duurzame naam die niet afhankelijk is van haar eigenaar: Nieuw Architectuur.

Nieuw Architectuur heeft haar naam te danken aan de nieuwe fase die we met ons werk inluiden. We bouwen volledig nieuw, voegen toe, herbestemmen, verbouwen en creëren in al deze projecten een nieuwe realiteit. Daarnaast kijken als architecten veel verder dan het gebouw alleen. We gaan samen met u op zoek naar een gebouw dat door zijn indeling en vormgeving uw leven, uw werk en uw gedrag ondersteunt.

Ook daarin combineren we de traditie van de plattegrond met de mogelijkheden van de nieuwste 3D-technieken. Het ambacht, gestoeld op ervaring, in een modern jasje.

Waar we een nieuwe samenwerking met plezier aangaan, zijn we ook trots op onze vaste relaties. Klanten voor wie we al decennia werken, kwalificeren ons als meedenkend en oplossingsgericht. Een partij die met mooie esthetiek het maximale uit de werkelijkheid haalt en de realiteit niet uit het oog verliest. Onze expertise zit in projecten die te maken hebben met zorg en scholing, maar ook in kleinschalige opdrachten of individuele woningen zijn aan ons besteed. Samen met u, uw personeel of uw eindgebruikers vertalen wij uw wens in een gezamenlijke nieuwe realiteit.